Omgeving

Recreatiegebied De Stok is volop in ontwikkeling. In samenwerking met de gemeente Roosendaal en de ondernemers op De Stok wordt het gebied vernieuwd en wordt de variëteit aan leisure-activiteiten tot één bruisend geheel gemaakt. Otium is daar een onderdeel van.

Recreatiegebied de Stok

Wellnessresort Roosendaal

Wellnessresort Roosendaal is een exclusief luxe sauna- en beautyresort en is gelegen direct aan Otium. Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty. Een gezellig en persoonlijk wellnessresort waar één van de kernwaardes ‘thuisgevoel’ perfect tot uiting komt.

Kart Centre Roosendaal

Bij Kart Centre Roosendaal kun je kennis maken met het ultieme racegevoel. De kartbaan is geschikt voor beginnende coureurs en ervaren racers. Daarnaast kun je bij Kart Centre Roosendaal ook terecht voor paintball en laserschieten.

Bezoek de website

Zwembad De Stok

Ontspan en geniet van een fijn verblijf in Zwembad De Stok met haar heerlijk zwemwater. Zij bieden veel mogelijkheden voor alle leeftijden. Van zwemlessen tot activiteiten in het water en van kinderfeestjes tot recreatief zwemmen.

Bezoek de website

Designer Outlet Rosada

Bent u in voor een dagje shoppen bij Designer Outlet Rosada? Combineer een dagje shoppen in het winkelcentrum met diverse designermerken met een hapje eten in het resaurant. Voor veel vrouwen hét ideale dagje uit.

Bezoek de website

Restaurant Het Hooihuis

Geniet van het smakelijke leven bij Restaurant Het Hooihuis. Het bourgondisch restaurant is gelegen in het recreatiegebied De Stok waar u heerlijk kunt lunchen, dineren en highteaën.

Bezoek de website

Golfcentrum Roosendaal

Golfcentrum Roosendaal is het golfcentrum voor elke doelgroep. Jong, oud, gevorderd of onervaren, de uitdagende 9-holes baan is geschikt voor iedereen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de gezellige horeca met een zonovergoten terras.

Bezoek de website

Indoor Skydive Roosendaal

Ontdek het indoor skydiven bij de nummer 1 windtunnel van de Benelux. Indoor Skydive Roosendaal kan u en uw gezelschap een onvergetelijke en bijzondere ervaring bezorgen. Ook voor het meest originele uitje komen bedrijven langs voor indoor skydiving.

Bezoek de website